alles over Kroatie naar desktop-versie Vakantiehuis Maroflin
Vakantiehuis Maroflin (advertentie)
Maroflin is een vakantiehuis in een traditionele woning in het berggebied Gorski Kotar. Twee comfortabele appartementen voor een 'andere' vakantie in Kroatie. Meer info :
www.maroflin.com.


Rijeka (kinder)Carnaval
zaterdag 14 februari 2009
Volgende zondag (22 februari) is het carnaval. Niet alleen in Aalst, maar ook in Rijeka. Rijeka Carnaval is een van de grotere carnavalsvieringen in Europa. Op de carnavalszondag zelf komen er meer dan honderdduizend mensen vieren in de straten van Rijeka. Op zaterdag 14 februari was er reeds de carnavalstoet voor kinderen. Deze foto wilden we U niet onthouden. (photo © City of Rijeka - Grad Rijeka)Nieuwe verlichting voor stadsmuren Dubrovnik
dinsdag 3 februari 2009
Deze week werd de eerste fase afgerond van de vernieuwing van de stadsverlichting van het historische centrum - en dus ook de volledige omwalling - van Dubrovnik. Niemand minder dan het Nederlandse Philips zorgde voor deze nieuwe verlichting. En dat is zeker niet het proefstuk voor Philips. Dubrovnik komt in het rijtje te staan van door Philips verlichte wereldmonumenten zoals de Egyptische pyramiden van Giza, de Acropolis in Athene en de London Tower.
Het project van 23 miljoen Kuna (zo'n 3,15 miljoen euro) wordt gerealiseerd door een samenwerkingsverband tussen de Stad Dubrovnik en de 'Society of Friends of Dubrovnik's Heritage'.
vandaag 17-6-19, laatst aangepast op 06-12-15.