>

Villa Nada

Op een paar kilometer van het oude centrum van Lovran in de baai van Kvarner vind je Villa Nada. Dit nieuw huis met 3 appartementen, 5 kamers en ťťn penthouse biedt plaats aan zowel families als kleine groepen.

Luxueuze kamers
Villa Nada beschikt over vele troeven voor een zorgeloze vakantie. Alle kamers en appartementen beschikken over luxueuze badkamers met alles erop en eraan. Ook in het penthouse waar je er drie kamers zijn beschikt elke kamer over een badkamer. Verder zijn alle kamers uitgerust met degelijk meubilair dat je enkel tegenkomt in sterrenhotels. Een minibar, tv met satellietontvanger, airconditioning en telefoon. Verder voldoende stopkontakten wat dezer dagen nuttig blijkt om al je batterijen op te laden (camera, telefoon, enz..)Zwembad
Buiten kan je genieten van een zwembad (zoet water), dat ook voor oudere personen of personen met een handicap gemakkelijk te betreden is dankzij een brede trap. Naast het zwembad is er voldoende plaats en zelfs een stuk gazon om te zonnen. Er zijn ook parasols en ligstoelen ter beschikking.

Voldoende parkeerplaats
Naast en voor de villa is er parkeerplaats voor minsten 8 voertuigen, geen onnodige luxe in Kroatie. Beneden is er een receptie en een ontbijtruimte. Ook hier is alles niet alleen zeer netjes, maar ook mooi ingericht. Hier kan je desgewenst je ontbijt nuttigen. Naast deze ontbijtruimte is er buiten een groot terras.

Uw gastvrouw in Villa Nada is Helena. Zij zorgt dat je vakantie hier zorgeloos verloopt en staat open voor al je vragen.

Lovran ten slotte bied je zeker een ideale omgeving voor een gevarieerde vakantie. Eerst en vooral het stadje Lovran zelf, maar op enkele kilometers het bekende Opatija, Rijeka de grote stad op een kleine 20 kilometer. Richting binnenland kan je mooie wandelingen maken in de uitlopers van het natuurpark van het Ucka-gebergte.

gegevens
Reserveren kan via email of telefonisch of per fax.
Men spreekt Duits, Engels, Italiaans en Kroatisch natuurlijk.

Villa Nada
Familie Marijanovic-Peruc
Lokva 25 B
51415 Lovran - Kroatie
Tel.: +385(0)51 293 369
Tel. & fax : +385(0)51 293 898
mail : info@villanada.com
de webstek van Villa Nada
Deze informatie is volledig opgemaakt door een medewerker van Kroatie.org. De eigenaars van het desbetreffende 'aanbevolen huis' betaalt op geen enkele wijze voor deze geplaatste informatie. De auteur van de tekst heeft het huis zelf bezocht en geeft een zo realistisch mogelijke omschrijving. Enkel huizen die naar onze mening het aanbevelen waard zijn kunnen in deze rubriek terechtkomen. Het is niet mogelijk om uw informatie hier te publiceren tegen betaling. Het is bijgevolg nutteloos om hierover te communiceren. Ben je hier echter zelf ook geweest en heb je opmerkingen dan kan je die steeds mailen via ons mailadres info@kroatie.org.


desktop
Logo Made in Flanders vandaag 21-6-24, laatst aangepast op 06-12-15. © Hans Van Mulders