>

Internet-cafe

wat kost het ?
Je betaald meestal op voorhand en per ondeelbare periode van 15 minuten. De prijs varieerd van 15 tot 25 kuna per uur (1,95 tot 3,25 euro).

Afdrukken
Wens je ook nog iets af te drukken, dan kan dat meestal tegen de prijs van 1 kuna per blad (0.13 euro). Zo kan je vlug enkele pagina's van je favoriete krant afdrukken om later op een terrasje te lezen. Een beetje knippen en plakken, een klein lettertype kiezen en je kan al snel een volledige krantenpagina op 1 A4-tje krijgen.Waar
Ongeveer overal in de grote steden vind je ze. Zeker in de toeristische centra is er wel op wandelafstand een internetcafé te vinden. Op voorhand een zoeken op internet blijkt - contradictorisch genoeg - een onbegonnen zaak ! Internetcafé's hebben de onhebbelijke gewoonte om op te duiken en te verdwijnen alsof het om een illegale handel zou gaan. De verwijzingen naar internetcafé's die je vindt blijken bij aankomst wel erg virtueel te zijn.
Ter plaatse even informeren is meestal de eenvoudigste oplossing.

Toch enkele links, je weet maar nooit...

De "VIP internet corners" zijn plaatsen waar je kan surfen, ingericht door de telecom-operator VIP. Bekend van zijn GSM aktiviteiten. Opgelet, 't is wel in 't Kroatisch.


desktop
Logo Made in Flanders vandaag 29-9-22, laatst aangepast op 06-12-15. © Hans Van Mulders